Barnehagemøbler

.

Barnehagen er menneskets første sosiale møteplass, og kanskje enda viktigere – utenfor hjemmet er barnehagen første arena for læring. I begge sammenhenger er en oversiktlig og ryddig møblering en viktig forutsetning for å skape et innbydende og inspirerende miljø. Orden og stil i møbleringen gir pedagogene impulser til å gjøre en best mulig jobb – i tillegg til at interiøret vil gi klare signaleffekter overfor foreldre og foresatte.

 

Møblene i barnehagen skal gjenspeile innholdet i barnas hverdag med lek og læring – det fysiske miljøet må følge barnehagens pedagogiske satsing. Møblene skal dokumentere og bekrefte intensjonene om mest mulig trivsel for både barna og personalet.

Samarbeid med pedagoger og viktige innspill vedrørende ergonomi og sittestillinger har vært utgangspunkt for Aarsland Møbelfabrikk sine designere. Vi har også samlet inn nyttig erfaring fra våre lokale forhandlere over hele landet – for å kunne sikre høy kvalitet på såvel rådgivning som leveranser av våre innredningsløsninger.

 

Barnehagemøbler må utformes ut fra ønsker om flerbruksløsninger og mange funksjoner i miljøet. Derfor er fleksibilitet et viktig stikkord – arealutnyttelse er et annet. At møblene skal brukes dag ut og dag inn av aktive krabater, har vi selvsagt også tatt hensyn til.

Garderobe
Garderoben er mer enn bare oppbevaring - den er barnehagens ansikt utad, og den skal gi lyst til å stoppe opp i innbydende omgivleser Les mer.
Stellebord
Det elektriske stellebord kan justeres opp og ned. Dermed går stellet som en lek uten at ryggen verker. Les mer.