Kontormøbler

.

Variasjon og inspirasjon

Jæren er en del av Norges unike vestkyst. Her møtes hav og land, og naturen kjennetegnes av en helt særegen variasjon. Det som i det ene øyeblikket er et innbydende, speilblankt hav, kan i det neste være et inferno av vind og frådende bølger.

 

Aarsland Møbelfabrikk AS, grunnlagt av familien Aarsland i 1922, ligger nettopp på Jæren, og har gjennom 90 år utviklet seg til å bli en av landets ledende produsenter av innredning til kontorer og andre offentlige miljøer, for eksempel barnehager, skoler og hoteller.

 

Med tidsmessige produksjonslokaler, en moderne maskinpark og et omfattende lagerhold som gir stor konkurranseevne og hurtig tilgang til markedet, står bedriften i dag godt rustet til å møte morgendagens utfordringer. At bedriften har hatt en jevn og god utvikling, skyldes ikke minst en kultur og filosofi som er bygget på jærske tradisjoner som nøysomhet og hardt arbeid.

Aarsland Møbelfabrikk AS er preget av det jærske på flere områder. Akkurat som med det omskiftelige havet er bedriften opptatt av variasjon og forhold som endrer seg raskt. Det store produktutvalget er ett eksempel. Evnen til umiddelbar omstilling et annet. Det du bestiller fra oss, er leveringsklart innen kort tid, og lenge før de store dønningene fra sist storm har lagt seg.

Naturen inspirerer også på andre måter. Med funksjonalitet, slitestyrke og et gjennomtenkt estetisk ytre glir møblene fra Aarsland Møbelfabrikk AS naturlig inn i de aller fleste landskap.

 

Bord
Et omfattende utvalg av bordplater, frontpanel, understell og tilbehør Les mer.
Oppbevaring
Hva vil du oppbevare? Hvor mye plass har du? Hvilken tresort ønsker du? Farge? Les mer.